viu la festa jpg

PROMOCIÓ «VIU LA FESTA OLIVA ÉS TRIATLÓ»

La Federació UAI Activa’t + ha signat un conveni de promoció per tal de donar advantatge a l’hora d’nscriures en les proves Triatló Oliva, ja siga el International Triatló 113MD Oliva «Capità de la Vangvarda» com a la XXVI Edició del Triatló Oliva Decana de la Comunitat. Tot per acomplir amb un dels fins de la Federació que és la promoció de l’esport i la potenciació de l’associacionisme.

Per la qual cosa tots els esportistes que siguen d’Oliva i estiguen a les files de qualsevol entitat esportiva registrada com Associació, Club o col.lectiu social que col.labore amb activitats esportives podrà gaudir d’un preu adventatjós que serà com a mínim el preu del pack establert per temporada i que inclou la inscripció a les dos proves.

Aquest acord de la Federació UAI Activat’+ , el Club Triatló Oliva i l’Associació Cultural Viu la Festa «Oliva és Triatló» signat el passat 7 de juliol serà presentat per el tècnic Antoni Cots al Regidor d’Esports i responsable dels Serveis Esportius Municipals per donar a coneixer l’oferta de promoció esportiva.

L’objectiu potenciar la pràctica esportiva i l’associacionisme al poble d’Oliva en aquest cas circunscrit a la pràctica del Triatló, les entitats adherides a la promoció haurien de col.laborar amb l’aportació de voluntariat tan necessari per l’organització d’esdeveniments esportius tal volta la part i funció més important avuí dia per tal de realitzar-los.

També cal comentar que aquest tipus de conveni potenciarà l’objectiu d’arribar a ser declarats d’interés turístic Autonòmic, la tasca de l’Associació Cultural  del Club garantitza una molt bona participació de esportistes d’Oliva i de les associacions i col.lectius locals,  augmentant les possibilitats d’assolir la Declaració del Projecte Viu la Festa «Oliva és Triatló. L’Associació Cultural «Oliva és Triatló» marcarà un abans i un després, la combinació esport i cultura són la ferramenta ideal, la sol.licitud d’ús de la Casa de la Festa ha sigut la millor proposta per tal d’aconseguir que voluntariat, associacions i col.lectius treballen per aquest projecte.

viu la festa jpg

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>