Nueva imagen (1)

AGRICOTENDA

Agricotenda un projecte format per productors agraris ecològics, cooperatives i associacions agràries per tal de dur endavant  fins que són fonamentals e importants per  la Federació UAI Activa’t+

«Especificament la defensa i promoció de l’agricultura ecològica, foment del cooperativisme i de les xarxes de consum , defensa dels productors locals. En especial l’agricultura propera i autòctona, la gastronomia popular.

Fer de plataforma i agent de desenvolupament local de totes i cadascuna de les poblacions que es troben en l’ambit d’actuació de l’Associació i de Clubs i Associacions Amigues.

Aconseguir ajudes, subvencions i programes de les institucions pertinents, actuant d’intermediaris en tots els àmbits, des del municipal , autonòmic, i fins i tot, l’estatal , per tal d’aconseguir els seu objectius i fins com Unió i el de les Associacions Membres i que disposen de convenis.

La promoció, protecció, la recuperació i la divulgació del treball i dels oficis ancestrals que prolonguen el patrimoni cultural, monumental, històric, etnològic i agrícola; del treball i dels oficis artesanals que donen valor afegit a l’activitat econòmica general; del treball i dels oficis de nova concepció que procuren mes qualitat de vida, mes salut i benestar, mes respecte i armonia amb el medi i mes creixement i realització de les persones. …..»

Bolsa Botelles

capità agricotenda

Oli d’Oliva Verge Extra de la Vall de Gallinera ( almassera Taxims elaborat Al Patró) )

 

Nueva imagen (1)

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>