TriTarongina-Events

PROGRAMA INSERCIO SOCIOLABORAL

El Club Triatló Oliva  encapçalarà aquest projecte d’inserció sociolaboral, amb la contractació d’un Tècnic Superior en Activitats Físiques i Animació Esportiva per tal de dur endavant el Projecte d’Activitats 2015, la Tritarongina és el nostre logo i secció que  ens identifica com una marca coneguda «Triatló Oliva» vist les nostres equipacions, el nostre perfil a les xarxes, está present en cadascuna de les notres activitats.

La Federació Unió d’Associacions, UAI Activa’+ de la qual forma part el Club Triatló Oliva amb altres col.lectius vetllarà per la col.laboració de les Administracions, i Entitats col.laboradores que destinen ajudes a l’economia Social, ja són vàries les relacions obertes que esperem fructifiquen com la presentació del projecte a Ajuntaments i Oficines ADL així com diverses entitats bancàries que tenen programes d’obra social e insercio sociolaboral. El Tercer Sector s’obri pas com a font generadora de projectes, activitats e idees, per tal de que emprenedors, clubs , col.lectius, puguen crear ocupació laboral. La creació al Club Triatló Oliva de l’Associació Cultural Viu la Festa Oliva és Triatló contribuirà a consolidar aquest projecte esportiu, la cultura i l’esport units per tal d’aconseguir dinamització econòmica, turisme actiu, i la promoció del nostre esport el Triatló.

TriTarongina-Events

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>