Portadas[22]

Al-AZRAQ CRÒNICA DE LA CONQUESTA DE LA MUNTANYA

Portadas[22]

 

Tota la informació en la web www.al-azraq.org 

a l’entrada Presentació Just Sellés a Oliva

També podeu consultar web i blog de l’autor Just Sellés

blog las lunas de perputxent

web de l’autor Just Sellés 

Iqlim al-Yabal un territori on treballar la cultura, l’esport, el patrimoni, el medi ambient i les relacions socials properes, un àmbit geogràfic on UAI Activat’+ desenrotlla projectes, una terra que estima i valora, com tantíssima gent …. com Just Sellés i el xeic, el Blau…. el Visir al-Azraq.

Al-azRaq - UAI activa't més +

uai ambit actuació jpg

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>