Fundraising-Support

FUNDRAISING CAPTAR FONS PER MILLORAR

El projecte Viu la Festa Oliva és Triatló necessita d’un bon Pla de Comunicació i  la Federació UAI Activa’t + amb wefill¡t volem aconseguir  fons per tal de financiar-lo ja ho diu etimològicament la paraula  Fundraising o captació de fons, terme que prové de l’anglés «fund» que vols dir fons i to raise que significa aconseguir o captar. Amb aquesta intenció d’ha elaborat un Pla Estratègic que passa per l’Administració local, Comarcal i Autonòmica, com aportacions de particulars, associacions o col.lectius i negocis o empreses relacionades amb el projecte o que vullgen donar-li suport. La Declaració d’Interés Turístic Autonòmic de Viu la Festa Oliva és Triatló té molt bona acceptació i acompleix uns dels principals fins de la Federació projectes d’interés i bé generals.   Oliva és Triatló fundraising

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>