20140921_110315

UAI ACTIVA’T + VOLUNTARIAT

Exit organitzatiu a la XXVI Triatló Oliva, el nostre Coordinador Tècnic Antoni Cots Tècnic Superior en Activitats Físiques ha fet una molt bona valoració d’aquesta edició, on la nova Associació de Voluntaris UAI Activa’t + ha fet la seua primera actuació amb membres voluntaris del Club Triatló Oliva.

També destaquem el voluntariat conveniat amb altres associacions com:

Protecció Civil Oliva que ha garantit la seguretat vial de la prova, amb una organització i dispositiu que durant la nit del dissabte i la matinada aconsegueixen logísticament organitzar tots el grups i associacions d’altres poblacions que venen a col.laborar el centre logístic està instal.lat al CPC d’Oliva. Un punt ben situat que permet al dispositiu molta maniobra ja que el circuit de ciclisme passa per l’Elca i la Carrasca i Pego i des de el CPC tenen molta bona accessibilitat.

Club Nautic Oliva amb la Coordinació de Mar i el suport rebut es garantitza el muntatge del circuit de Natació.

Club Kiteboarding Oliva col.laboració per la seguretat del nedadors gracies al conveni subscrit.

Fundació Espurna que ha participat al control de l’avituallament de la Carrasca.

Els Oliveros i l’Espenta que han contribuït aportant voluntaris mitjançant l’acompliment del conveni i la promoció de la inscripció per gent del poble que participava adscrita a clubs locals, un premi a l’eficacia i la neteja de la zona del Sector 5 Cafeteria la Duna.

Casa Alonso, Junta locla contra el Càncer, Oliva en un Rall, Junta Germandats de setmana Santa, Associació Cultural El Blau de les Valls, al-Azraq amb la presència de l’escriptor de la novel.la Al- Azraq el Blau Crònica de la conquesta de la Muntanya presentada a Oliva per UIA Activa’t + Just Sellés etc que amb els voluntaris s’ocuparen dels punts s’aigua en Verge del Mar i l’avituallament de l’Elca i el final de la Mitja Galta

Grup de voluntaris de UAI Activat’+ amb el control del temes tècnics , passadissos, control de gent, senyalitzacions, distribució de material etc voluntaris en la seua majoria del Club Triatló Oliva.

Associacions per la Festa i Espectacles, Grup Hathor, Art i Dansa, Ballem o qué , Kum Kum Trà…. Dansa Oriental Oliva….

Associacions del Consell  Local de la Joventut convidades representades per Joan Mata,

Una experiència molt enriquidora es repartiren unes 250 samarretes entrepans i aigua per voluntari així com petos distintius autoritzacions etc…

El món associatiu ha ixit guanyant amb aquesta nova Associació de Voluntaris que molt pronte col.laborarà en qualsevol esdeveniment esportiu, cultural, medi ambiental etc que provinga de qualsevol col.lectiu, associació o club que la necessite i  on facen falta es tracta d’aconseguir que el voluntariat estiga assegurat amb la pòlissa de RC i accident que li pertoca.

Tan sols agraïr-vos la vostra col.laboració, informant-vos que en breu l’Associació de Voluntaris UIA Activa’t + serà presentada a Oliva animeuse i formeu part individualment o amb convenis.

Qualsevol informació al respecte la podreu obtenir directament del Tècnic de UAI Activa’t + Antoni Cots que coordina el nostre projecte intercomarcal e interprovincial  podeu enviar correu a info@uaiactivatmes.org. 

20140921_110315

 

Membres de Fundació Espurna  www.fundacioespurna.org

 

Nueva imagen

 

15318062052_dfe19b6f37_n

 

Agraïment especial a les empreses que col.laboren amb el voluntariat:

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>