ESCOLETA

ESCOLETA CLUB TRIATLO OLIVA

El dia 26 de novembre de 2011, quedava constituïda l’Escoleta Esportiva  Triatló Oliva, es signava la seua constitució amb presència de l’alcaldia ,el Gerent Federació , el Regidor d’Esports ,Regidor de Turisme i  el President del Club . A més a més es signava el compromís pel projecte d’Interés Turístic Autonòmic que podia aconseguir el Triatló d’Oliva, que encarava ja la celebració del 25 aniversari amb l’organització d’un mig iron.  Començava l’aventura per als més menuts, d’aixó ja fa tres anys. El projecte Viu la Festa Oliva és Triatló es consolida aconseguint obrir i tancar l’estiu, la festa del Triatló ha fet que l’edició 2014 siga la de més participació de triatletes locals. Els convenis amb els Clubs i la coordinació del Voluntariat pel tècnic Coordinador ha donat resultat. La Federació UAI Activa’t + ja conta amb una Associació de Voluntaris on es disposa de assegurances per RC i Accidents.  L’Escoleta una volta passada la fase d’iniciació totalment lúdica, afronta un nou repte , desenvolupar-se com Escola de Formació i Entrenament,  així la Federació Unió d’Activitats Integrades Activa’t +  s’ha posat amb contacte amb Tècnics de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana , l’objectiu fer el projecte, disposar de professionals i instal.lacions i així poder oferir l’oferta de les primeres activitats. El projecte de Viabilitat per creació d’ocupació pot donar els seus fruïts al 2015. Amb la contractació d’un Coordinador Tècnic per tal de gestionar el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló, El Club Triatló i l’Escoleta així com potenciar la Federació UAI Activa’t + i els seus projectes. Respecte de l’Escoleta,  ja hem començant els contactes amb altres Escoles, per tal de seguir un model pragmàtic fonamentat en l’experiència de altres Clubs com el Tripuçol, Bitxets de Sueca, Triatlonciem  etc. 

Un conveni de Pràctiques subscrit amb l’Institut d’Estudis Secundaris Gregori Maians , la Federació UAI Activa’t + i el Club Triatló Oliva, s’ocuparà de la presentació de l’Escoleta Club Triatló Oliva a la Regidoria d’Esports, SEM, Centres Escolars i Ampes d’Oliva, en col.laboració amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

conveni Turisme CTO 2011 jpg

Signatura Conveni Ajuntament i CTriatló Oliva per aconseguir la Declaració Interés Turístic Autonòmic Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 26-11-2011

Durant el mes d’octubre es faran les gestions necessàries per tal de començar aquesta temporada.

Principals Objectius

Potenciar i millorar l’oferta esportiva en l’àmbit d’actuació del conveni Club Triatló Oliva i de la Federació UAI Activa’t + Oliva-Pego i poblacions veïnes.

Promocionar l’associacionisme i el procés educatiu mitjançant la pràctica de l’esport combinat.

Treballar les qualitat físiques bàsiques, la dinàmica de grups i l’aspecte lúdic, així com la formació bàsica fisico-esportiva i de contacte amb la competició.

Inculcar hàbits saludables, com la higiene postural, la pràctica de l’exercici físic, el descans, la higiene diària, el comportament social i de relació…

Coneixement del nostre medi i del nostre entorn més proper, història i futur de l’esport combinat com una forma de vida.
Psicosociologia aplicada mitjançant l’esport, integració, solidaritat, acceptació….

Altes objectius, específics de l’Esport Combinat:

Formació de l’esportista i complement de la seua formació acadèmica.

Practicar  aquest esport el triatló en edats jovenils dels 7 anys fins els 16 anys com Escoleta Club Triatló Oliva, així com participar de projectes e iniciatives Esportives Municipals com EEMM de Triatló, o de qualsevol de les especialitats esportives que conformen el Triatló en col.laboració en altres Clubs, Associacions o col.lectius.

Coneixer l’esport del Triatló i les seues modalitats així com específicament cadascún dels esports que la comformen, recreació, formació i rendiment aniran unides.

Conviure en valors saludables que permeten relacions humanes sólides participant de reunions, quedades, entrenaments,  events i competicions, eixides ….

Possibilitar la participació en competiciosn de Triatló properes, amb organització de proves escolars, on viure la pràctica i gaudir de l’experiència d’aquest esport. Competicions locals e intercomarcals.

Aconseguir metes i esportistes d’alt nivell, acomplir objectius paral.lels, com l’obtenció de la Declaració d’interés turístic autonòmic que tant farà per la promoció d’Oliva, Pego i pobles veïns.

Potenciar els valors propers, del nostre entorn, platges, muntanyes, parcs naturals especial atenció  a les activitats transversals mediambientals que ja desenvolupem al Parc Natural la Marjal Oliva- Pego….amb l’esport i amb les sinèrgies d’altres col.lectius mitjançant la Federació Unió d’Activitats Integrades UAI Activa’t +

 

ESCOLETA

TRITARONGINA MARJAL OLIVA PEGO COMP

TRITARONGINA 2 COMP

 

COMPRIMIDA

 

COMPRIMIDA PISCINA

 

VOLTA A PEU COMPRIMIDA

 

2012 COMPRIMIDA

 

COMIDA COMP

 

 

 

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>