nds 2015

PRESENTACIO DEL PROJECTE VIU LA FESTA OLIVA ES TRIATLO A LA GALA 2014 NDS ORIOLA

Ahir es va celebrar el lliurament de premis i guardons a les i els millors triatletes del Circuit 2014 No drafting Series. Allí estigueren el nostre President Ximó Jordà i Antoni Cots Coordinador Tècnic del Projecte de Viabilitat que començara fa 2 anys.

Estiqueren representant amb altres entitats organitzadores el nou Circuit de la Lliga Nacional No Drafting Series, ciutats com Buitrago del Lozoya amb el seu Ecotrimad prova de Mitja Distància, Ribadesella amb també el seu Triatlon Festival MD, el Massís d’Antella, la XXX edició del Triatló més pioner Guadalajara MD, Elx amb Arenales 113, Oriola i Banyeres amb Duatlons , així com València que acullirà el Campionat d’Espanya MD, i per supost el nostre projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 2015 amb la III International Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda que aposta fort pes acollir si pot la seu del Campionat Autonòmic i la XXVII Edició de la Decana.

nds 2015

Una Gala plena de guardonats on Toni Verdú reeditava el campionat per GGEE i on molts triatletes de la Safor també reberen el seu guardó com a campions per GGEE. Guanyadores Absolutes Diana Dailamcourt, Sotelo i Muñoz i en homes Passuello, Bravo i David Navarro.

Un projecte que obrí la Planificació d’Activitats de la nostra Federació UAI Activa’t+ punt de partida de la Planificació d’Activitats 2015 , on projectes com l’acte cultural sobre el Rebollet i Al-Azraq. l’Aquatrail, la formació del CC. Activa’t +, el projecte de mobilitat a Pego i les Valls, i les rutes de formació Eco oci, la contractació d’un tècnic per gestionar activitats , l’Escoleta del Club Triatló i ajudar al projecte UAI Activa’t +…. ompliran d’activitat el proper ja….. 2015.

També vos deixen el video de la Gala on es presentava el nou Patrocini d’ ETIXX empresa del món de la nutrició.

 

Posted in ACTIVA'T.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>