ø;

ACTIVA’T + PROJECTE TURISME ACTIU

Vos adelantem un dels projectes que ja està en marxa des de el 2013 el Capità de la Vangvarda on Club Triatló Oliva membre de la Federació UAI Activa’t + vol aconseguir la Declaració d’interés Turístic Autonòmic.

La Federació amb altres associacions i col.lectius enceta nous projectes de Turisme Actiu com el Club Ciclista C.C Activat’t + amb la col.laboració de Pego i les Valls, a la qual també es sumaran altres poblacions properes com Atzúvia, Forna, Oliva, Rafelcofer, L’Alqueria de la Comtessa i La Font d’en Carròs. Etixx marca de nutricio esportiva reconeguda a nivell internacional i patrocinadora de l’equip ciclista Etixx Quick Step ha confirmat estar implicada amb aquest projecte de Turisme Actiu amb ciclisme de qualitat i de potenciació de les poblacions i entorns que formen part.

13243945_10209565158915840_2438808200005293938_o (1)

Altres projectes  com la transversalitat educativa on la Ruta del Rabat, la ruta cicloturista Pego,, Oliva, Atzúvia i Forna ja valorada econòmicament i la ruta Marjal Oliva Pego formaran part del Projecte Federatiu més ambició la creació d’ocupació propera. Una borsa de treballa ja està en marxa on Tècnics de l’Activitat Física i Animació ESportiva professió més adient a aquest sector començarà les seues activitats en breu.

capità agricotenda

Agricotenda continua valorant el producte proper, de producció pròpia de valor afegita autòcton, de temporada, una realitat al Triató d’Oliva que amb qualsevol dels projectes funcionarà.

ø;

ø;

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>