logoPegoivalls

PEGO I LES VALLS «LA PORTA DEL CICLISME»

Una gran notícia per la Federació UAI Activa’t + és la creació del Club de Ciclisme «C.C. Activa’t +» com a dinamitzador de la presentació de rutes, tracks, viatges, proves, marxes etc d’una zona única per la pràctica del CICLISME, el Club ja registrat a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana està en procés de presentació, als Ajuntaments de Pego i les Valls. Ben aviat estarà registrat com a Club esportiu a la ciutat de Pego.

Actualment ja està en procés el disseny de les equipacions on lluïran patrocinadors d’aquesta iniciativa .

activatlogoPegoivalls

 

logo CC Activat +

 

Ajunt PEGO

 

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>