La Font ESS cooperativa - Prova 03 comprimit

UAI Activa’t + a la Font d’En Carròs ESS Cooperativa 2018

Una invitació en un moment dolç de la Plataforma UAI Activa’t +, el proper 28 d’Abril participarem explicant el nostre recorregut i camí fet, a les jornades la Font d’En Carròs ESS Cooperativa 2018. Unes jornades dedicades a l’Economia Social i Solidària, en pro del bé comú.

Allí estarem explicant el granet que som a l’Economia del Tercer Sector com la unió d’activitats integrades que veuen la llum precisament per la unió de col.lectius propers on la suma d’esforços obte activitats  que alhora s’integren en un concepte de transversalitat , participació i solidaritat social, la promoció del voluntariat associatiu, la obtenció de recursos socials  per lluïtar i fer una societat millor, la promoció dels hàbits i vida saludables, les activitats que defenen l’entorn més proper on vivim on estem  allí estarem explicant totes i cadascuna de les activitats que de forma integrada i unida són part ja de nosaltres.

La Font ESS cooperativa - Prova 03 comprimit

 

Dossier La Font ESS Cooperativa 2018 (Ponents)

IMG-20180423-WA0006

IMG-20180423-WA0004

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>