DSC_6085

ESS LA FONT COOPERATIVA ACTIVA’T + TRIATLO AECC OLIVA

Una molt bona experiència la presentacio d’ Activa’t + Triatló Oliva, projecte solidari a càrrec de Toni Cots i l’acompanyament de Marisa Pericas Presidenta AECC Oliva a la Font ESS Cooperativa. Estigueren junt altres projectes emprenedors, sostenibles de cooperativisme social, Aeioluz Evolució Energètica, Ideari Cultura, IDS Innovation Drone System i Triatló Oliva Activa’t +.

Parlarem de la sostenibilitat ambiental, del valor afegit, dels recursos propers, de la innovació aplicada, pel que a nosaltres respecta dels events esportius saludables dels projectes socials com la Run Cancer Oliva amb data oficial 7-10-2018 amb la presència de Marisa Pericas, de Just Sellès «Diània Terra Nostra»… un ramellet de bones idees que configuren noves formes de fer economia.

També contarem amb REAS Mercats Socials amb Salva Perez i també amb membres d’Adient i membres de la Corporació Local de la Font amb la presència de l’Alcalde de la localitat Pablo Puig.

Agraïr l’assistència a tots/es les persones que acudiren i especiament a Protecció Civil Oliva, Moto Event Safor, Aecc Oliva que estigueren en nosaltres en la presentació, i Club Muntanya Botamarges que donaven suport als projectes d’entorn  ecorutes…

Gràcies per la Invitació, i per contar amb nosaltres punt de partida la Font d’un projecte Activa’t + que serà presentat a tots el poblets propers, centres educatius i col.lectius amb un sols objectiu la participació social. La fita més propera al CPC Pinet Oliva el 12-05-2018 on Activa’t+, Triatló, Aecc amb les Regidories de Participació Ciutadana i Joventut d’Oliva unes jornades de presentació i participació.

DSC_6085

 

DSC_6001 DSC_6025 DSC_6044

DSC_6062

collectius ok

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>