AGRICOTENDA

Altres projectes que abarquen tot el territori Diànic, per la creació de treball van dirigits al sector agrari com el projecte Agricotenda, on cooperatives agrícoles, associacions, Empreses del Sector Citrícola, SATs de productors locals puguen trobar vies de comercialització,  venda via internet , mercats de la terra, tendes físiques, associacions locals etc…. són recursos  potenciadors de l’ocupació agraria i de la seua dignificació. Agricotenda espera que emprenedors puguen oferir els seus productes mitjançant el seu canal propi, nosaltres hem fet contacte com el Vi de Xaló Ecològic, la Mistela, o el Oli c’una cooperativa de la Vall de Gallinera….

Les empreses del Sector Citrícola podem amb «Tritarongina» arribar millor als consumidors, patrocinis col.laboracions o producte referent, presentar aquestes possibilitats a les empreses més punteres de la Comarca serà un objectiu prioritari després de molts anys de fer del nostre logo una marca una imatge un valor afegit de la taronja i dels camps de tarongers.

 

 

 

Nueva imagen (1)

Bolsa comprimit

 

IMG_5010 comprimit

 

capità agricotenda

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>