ø;

ACTIVA’T + PROJECTE TURISME ACTIU

Vos adelantem un dels projectes que ja està en marxa des de el 2013 el Capità de la Vangvarda on Club Triatló Oliva membre de la Federació UAI Activa’t + vol aconseguir la Declaració d’interés Turístic Autonòmic.

La Federació amb altres associacions i col.lectius enceta nous projectes de Turisme Actiu com el Club Ciclista C.C Activat’t + amb la col.laboració de Pego i les Valls, a la qual també es sumaran altres poblacions properes com Atzúvia, Forna, Oliva, Rafelcofer, L’Alqueria de la Comtessa i La Font d’en Carròs. Etixx marca de nutricio esportiva reconeguda a nivell internacional i patrocinadora de l’equip ciclista Etixx Quick Step ha confirmat estar implicada amb aquest projecte de Turisme Actiu amb ciclisme de qualitat i de potenciació de les poblacions i entorns que formen part.

13243945_10209565158915840_2438808200005293938_o (1)

Altres projectes  com la transversalitat educativa on la Ruta del Rabat, la ruta cicloturista Pego,, Oliva, Atzúvia i Forna ja valorada econòmicament i la ruta Marjal Oliva Pego formaran part del Projecte Federatiu més ambició la creació d’ocupació propera. Una borsa de treballa ja està en marxa on Tècnics de l’Activitat Física i Animació ESportiva professió més adient a aquest sector començarà les seues activitats en breu.

capità agricotenda

Agricotenda continua valorant el producte proper, de producció pròpia de valor afegita autòcton, de temporada, una realitat al Triató d’Oliva que amb qualsevol dels projectes funcionarà.

ø;

ø;

logoPegoivalls

PEGO I LES VALLS “LA PORTA DEL CICLISME”

Una gran notícia per la Federació UAI Activa’t + és la creació del Club de Ciclisme “C.C. Activa’t +” com a dinamitzador de la presentació de rutes, tracks, viatges, proves, marxes etc d’una zona única per la pràctica del CICLISME, el Club ja registrat a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana està en procés de presentació, als Ajuntaments de Pego i les Valls. Ben aviat estarà registrat com a Club esportiu a la ciutat de Pego.

activatlogoPegoivalls

 

logo CC Activat +

 

Ajunt PEGO

 

11696441_1494856257508486_6100001619737869541_o

PRESENTACIO LLIBRE “PLOU SOBRE TERRATS SUBMARINS” DE JOAN TUR

Una vegada més presentarem breument el projecte UAI Activa’t + amb l’Associació Cultural Triatló Oliva Viu la Festa, i el Blau de les Valls, acompanyant i obrint pas, a la presentació del llibre de Joan Tur, amic i col.laborador del Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló, la seua obra titolada “Plou sobre terrats submarins”, on  la cultura. l’esport , el medi s’uneixen per tal de progressar i crear entusiame social. Acudiu demà 10 de juliol a les 20:30 hores al Polivalent Oliva, junts peguem “una passa més”.

Programa:

Este divendres 10 de juliol al centre polivalent d’Oliva a les 20:30h presentació del llibre Plou sobre terrats submarins amb MÚSICA EN DIRECTE DE BLACK-HOLE (BLUES-ROCK) I L’ACTUACIÓ DE L’ACTRIU Rous Devesa QUE INTERPRETARÀ DOS RELATS.

11696441_1494856257508486_6100001619737869541_o

nds 2015

PRESENTACIO DEL PROJECTE VIU LA FESTA OLIVA ES TRIATLO A LA GALA 2014 NDS ORIOLA

Ahir es va celebrar el lliurament de premis i guardons a les i els millors triatletes del Circuit 2014 No drafting Series. Allí estigueren el nostre President Ximó Jordà i Antoni Cots Coordinador Tècnic del Projecte de Viabilitat que començara fa 2 anys.

Estiqueren representant amb altres entitats organitzadores el nou Circuit de la Lliga Nacional No Drafting Series, ciutats com Buitrago del Lozoya amb el seu Ecotrimad prova de Mitja Distància, Ribadesella amb també el seu Triatlon Festival MD, el Massís d’Antella, la XXX edició del Triatló més pioner Guadalajara MD, Elx amb Arenales 113, Oriola i Banyeres amb Duatlons , així com València que acullirà el Campionat d’Espanya MD, i per supost el nostre projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 2015 amb la III International Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda que aposta fort pes acollir si pot la seu del Campionat Autonòmic i la XXVII Edició de la Decana.

nds 2015

Una Gala plena de guardonats on Toni Verdú reeditava el campionat per GGEE i on molts triatletes de la Safor també reberen el seu guardó com a campions per GGEE. Guanyadores Absolutes Diana Dailamcourt, Sotelo i Muñoz i en homes Passuello, Bravo i David Navarro.

Un projecte que obrí la Planificació d’Activitats de la nostra Federació UAI Activa’t+ punt de partida de la Planificació d’Activitats 2015 , on projectes com l’acte cultural sobre el Rebollet i Al-Azraq. l’Aquatrail, la formació del CC. Activa’t +, el projecte de mobilitat a Pego i les Valls, i les rutes de formació Eco oci, la contractació d’un tècnic per gestionar activitats , l’Escoleta del Club Triatló i ajudar al projecte UAI Activa’t +…. ompliran d’activitat el proper ja….. 2015.

També vos deixen el video de la Gala on es presentava el nou Patrocini d’ ETIXX empresa del món de la nutrició.

 

ESCOLETA

ESCOLETA CLUB TRIATLO OLIVA

El dia 26 de novembre de 2011, quedava constituïda l’Escoleta Esportiva  Triatló Oliva, es signava la seua constitució amb presència de l’alcaldia ,el Gerent Federació , el Regidor d’Esports ,Regidor de Turisme i  el President del Club . A més a més es signava el compromís pel projecte d’Interés Turístic Autonòmic que podia aconseguir el Triatló d’Oliva, que encarava ja la celebració del 25 aniversari amb l’organització d’un mig iron.  Començava l’aventura per als més menuts, d’aixó ja fa tres anys. El projecte Viu la Festa Oliva és Triatló es consolida aconseguint obrir i tancar l’estiu, la festa del Triatló ha fet que l’edició 2014 siga la de més participació de triatletes locals. Els convenis amb els Clubs i la coordinació del Voluntariat pel tècnic Coordinador ha donat resultat. La Federació UAI Activa’t + ja conta amb una Associació de Voluntaris on es disposa de assegurances per RC i Accidents.  L’Escoleta una volta passada la fase d’iniciació totalment lúdica, afronta un nou repte , desenvolupar-se com Escola de Formació i Entrenament,  així la Federació Unió d’Activitats Integrades Activa’t +  s’ha posat amb contacte amb Tècnics de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana , l’objectiu fer el projecte, disposar de professionals i instal.lacions i així poder oferir l’oferta de les primeres activitats. El projecte de Viabilitat per creació d’ocupació pot donar els seus fruïts al 2015. Amb la contractació d’un Coordinador Tècnic per tal de gestionar el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló, El Club Triatló i l’Escoleta així com potenciar la Federació UAI Activa’t + i els seus projectes. Respecte de l’Escoleta,  ja hem començant els contactes amb altres Escoles, per tal de seguir un model pragmàtic fonamentat en l’experiència de altres Clubs com el Tripuçol, Bitxets de Sueca, Triatlonciem  etc. 

Un conveni de Pràctiques subscrit amb l’Institut d’Estudis Secundaris Gregori Maians , la Federació UAI Activa’t + i el Club Triatló Oliva, s’ocuparà de la presentació de l’Escoleta Club Triatló Oliva a la Regidoria d’Esports, SEM, Centres Escolars i Ampes d’Oliva, en col.laboració amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

conveni Turisme CTO 2011 jpg

Signatura Conveni Ajuntament i CTriatló Oliva per aconseguir la Declaració Interés Turístic Autonòmic Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 26-11-2011

Durant el mes d’octubre es faran les gestions necessàries per tal de començar aquesta temporada.

Principals Objectius

Potenciar i millorar l’oferta esportiva en l’àmbit d’actuació del conveni Club Triatló Oliva i de la Federació UAI Activa’t + Oliva-Pego i poblacions veïnes.

Promocionar l’associacionisme i el procés educatiu mitjançant la pràctica de l’esport combinat.

Treballar les qualitat físiques bàsiques, la dinàmica de grups i l’aspecte lúdic, així com la formació bàsica fisico-esportiva i de contacte amb la competició.

Inculcar hàbits saludables, com la higiene postural, la pràctica de l’exercici físic, el descans, la higiene diària, el comportament social i de relació…

Coneixement del nostre medi i del nostre entorn més proper, història i futur de l’esport combinat com una forma de vida.
Psicosociologia aplicada mitjançant l’esport, integració, solidaritat, acceptació….

Altes objectius, específics de l’Esport Combinat:

Formació de l’esportista i complement de la seua formació acadèmica.

Practicar  aquest esport el triatló en edats jovenils dels 7 anys fins els 16 anys com Escoleta Club Triatló Oliva, així com participar de projectes e iniciatives Esportives Municipals com EEMM de Triatló, o de qualsevol de les especialitats esportives que conformen el Triatló en col.laboració en altres Clubs, Associacions o col.lectius.

Coneixer l’esport del Triatló i les seues modalitats així com específicament cadascún dels esports que la comformen, recreació, formació i rendiment aniran unides.

Conviure en valors saludables que permeten relacions humanes sólides participant de reunions, quedades, entrenaments,  events i competicions, eixides ….

Possibilitar la participació en competiciosn de Triatló properes, amb organització de proves escolars, on viure la pràctica i gaudir de l’experiència d’aquest esport. Competicions locals e intercomarcals.

Aconseguir metes i esportistes d’alt nivell, acomplir objectius paral.lels, com l’obtenció de la Declaració d’interés turístic autonòmic que tant farà per la promoció d’Oliva, Pego i pobles veïns.

Potenciar els valors propers, del nostre entorn, platges, muntanyes, parcs naturals especial atenció  a les activitats transversals mediambientals que ja desenvolupem al Parc Natural la Marjal Oliva- Pego….amb l’esport i amb les sinèrgies d’altres col.lectius mitjançant la Federació Unió d’Activitats Integrades UAI Activa’t +

 

ESCOLETA

TRITARONGINA MARJAL OLIVA PEGO COMP

TRITARONGINA 2 COMP

 

COMPRIMIDA

 

COMPRIMIDA PISCINA

 

VOLTA A PEU COMPRIMIDA

 

2012 COMPRIMIDA

 

COMIDA COMP

 

 

 

10459147_921550651193052_2593087190934883765_n

CABDELL 2014 GRUP D’EDAT TONI VERDU

El primer triatleta Local en aconseguir aquest guardó ha sigut Toni Verdú ja que la Junta de Govern de la Federació UAI Activa’t + , la Junta del Club Triatló Oliva i el criteri del Coordinador ampliaren la possibilitat de ser Cabdells als guanyadors per grups d’edat i triatletes locals. Toni Verdú ha sigut guanyador de les dos proves en el seu grup d’edat pet tan será guardonat com a Cabdell 2014  en la segona Gala Oliva és Triatló i li se farà el lliurament oficial a una de les dos proves al 2015, enhorabona ja tenim el primer Cabdell d’Oliva un honor per al Club Triatló Oliva i per la història del Club , l’enhorabona a tot un Campió.

Enguany ja fa 30 anys que el Triatló va apareixer a Espanya , qui no recorda Guadalajara com a primer Triatló i a Oliva que al 89 començava la seua trajectòria. Aquesta celebració es farà a Madrid el proper 28 de desembre i a la qual està convidat el Club Triatló Oliva, així que ànim i a celebrar tots aquestos anys d’esport combinat que tantes històries i tantes victòries ens ha reportat. Enguany el Club Triatló Oliva com a entitat fa el seu 20 aniversari.

.10646783_921545604526890_4951537697157189947_n 10271580_921549364526514_1459395378499644857_n 10459147_921550651193052_2593087190934883765_n

centelles jpg

CABDELL 2013 ELIANA KRIST SOTELO

L’Associació Cultural, Patrimonial i Agrícola al-Azraq, l’any 2012 va encetar un col.laboració amb el Triatló Oliva que hara ja dona els seus fruïts, la unió d’esport i cultura. Primerament amb el nom del Mig Iron Capità de la Vangvarda text present al Fris del Saló d’Armes del Palau dels Centelles. Ara el passat diumenge amb el lliurament del guardó a la primera Cabdell de la història del projecte Viu la Festa Oliva és Triatló la Triatleta Eliana Krist Sotelo guanyadora de la Primera Edició del INTERNATIONAL 113MD TRIATLO OLIVA CAPITÀ DE LA VANGVARDA I LA XXV EDICIO TRIATLO OLIVA.

Enguany també flamant guanyadora de la segona edició del Capità i tercera classificada a la XXVI Triatló Oliva que contava  amb una participació de luxe. Marina Dailamcourt en primera posició , quinta de la general absoluta i Anais Tommy Martin segona.

Cabdell fa referència al lider de tots/es , al cap, al guanyador, com el cap del fil que tira de la maexa, un guardó amb significat cultural i d’esforç esportiu, es tracta d’un taulell que uneix aquestes dos temàtiques tan actuals i vives si es comparen i es trauen al carrer, com al XXVI Triatló Oliva. La cultura, el nom, el significat i l’esforç físic, la valentia, el lideratge…. una fórmula que no deixa indiferent a la gent.

El primer triatleta Local en aconseguir aquest guardó ha sigut Toni Verdú ja que la Junta de Govern de la Federació UAI Activa’t + , la Junta del Club Triatló Oliva i el criteri del Coordinador ampliaren la possibilitat de ser Cabdells als guanyadors per grups d’edat  triatletes locals. Toni Verdú ha sigut guanyador de les dos proves en el seu grup d’edat pet tan será guardonat en la segona Gala Oliva és Triatló i li se farà el lliurament oficial a una de les dos proves al 2015, enhorabona ja tenim el primer Cabdell d’Oliva un honor per al Club Triatló Oliva i per la història del Club, que aquest any celebrarà el seu 20 aniversari. També l’estudi de viabilitat e inserció socio laboral després de dos anys, demostra l’esforç fet i enguany el Club disposarà d’un tècnic qualificat.

Toni Cots con la primer Cabdell 2013

Toni Cots Tècnic de UIA Activa’t + i Coordinador de la XXVI Triatló  amb Eliana Krist Sotelo Cabdell 2013.

XXVI CARTELL TRIATLO

 

20140921_110315

UAI ACTIVA’T + VOLUNTARIAT

Exit organitzatiu a la XXVI Triatló Oliva, el nostre Coordinador Tècnic Antoni Cots Tècnic Superior en Activitats Físiques ha fet una molt bona valoració d’aquesta edició, on la nova Associació de Voluntaris UAI Activa’t + ha fet la seua primera actuació amb membres voluntaris del Club Triatló Oliva.

També destaquem el voluntariat conveniat amb altres associacions com:

Protecció Civil Oliva que ha garantit la seguretat vial de la prova, amb una organització i dispositiu que durant la nit del dissabte i la matinada aconsegueixen logísticament organitzar tots el grups i associacions d’altres poblacions que venen a col.laborar el centre logístic està instal.lat al CPC d’Oliva. Un punt ben situat que permet al dispositiu molta maniobra ja que el circuit de ciclisme passa per l’Elca i la Carrasca i Pego i des de el CPC tenen molta bona accessibilitat.

Club Nautic Oliva amb la Coordinació de Mar i el suport rebut es garantitza el muntatge del circuit de Natació.

Club Kiteboarding Oliva col.laboració per la seguretat del nedadors gracies al conveni subscrit.

Fundació Espurna que ha participat al control de l’avituallament de la Carrasca.

Els Oliveros i l’Espenta que han contribuït aportant voluntaris mitjançant l’acompliment del conveni i la promoció de la inscripció per gent del poble que participava adscrita a clubs locals, un premi a l’eficacia i la neteja de la zona del Sector 5 Cafeteria la Duna.

Casa Alonso, Junta locla contra el Càncer, Oliva en un Rall, Junta Germandats de setmana Santa, Associació Cultural El Blau de les Valls, al-Azraq amb la presència de l’escriptor de la novel.la Al- Azraq el Blau Crònica de la conquesta de la Muntanya presentada a Oliva per UIA Activa’t + Just Sellés etc que amb els voluntaris s’ocuparen dels punts s’aigua en Verge del Mar i l’avituallament de l’Elca i el final de la Mitja Galta

Grup de voluntaris de UAI Activat’+ amb el control del temes tècnics , passadissos, control de gent, senyalitzacions, distribució de material etc voluntaris en la seua majoria del Club Triatló Oliva.

Associacions per la Festa i Espectacles, Grup Hathor, Art i Dansa, Ballem o qué , Kum Kum Trà…. Dansa Oriental Oliva….

Associacions del Consell  Local de la Joventut convidades representades per Joan Mata,

Una experiència molt enriquidora es repartiren unes 250 samarretes entrepans i aigua per voluntari així com petos distintius autoritzacions etc…

El món associatiu ha ixit guanyant amb aquesta nova Associació de Voluntaris que molt pronte col.laborarà en qualsevol esdeveniment esportiu, cultural, medi ambiental etc que provinga de qualsevol col.lectiu, associació o club que la necessite i  on facen falta es tracta d’aconseguir que el voluntariat estiga assegurat amb la pòlissa de RC i accident que li pertoca.

Tan sols agraïr-vos la vostra col.laboració, informant-vos que en breu l’Associació de Voluntaris UIA Activa’t + serà presentada a Oliva animeuse i formeu part individualment o amb convenis.

Qualsevol informació al respecte la podreu obtenir directament del Tècnic de UAI Activa’t + Antoni Cots que coordina el nostre projecte intercomarcal e interprovincial  podeu enviar correu a info@uaiactivatmes.org. 

20140921_110315

 

Membres de Fundació Espurna  www.fundacioespurna.org

 

Nueva imagen

 

15318062052_dfe19b6f37_n

 

Agraïment especial a les empreses que col.laboren amb el voluntariat:

Fundraising-Support

FUNDRAISING CAPTAR FONS PER MILLORAR

El projecte Viu la Festa Oliva és Triatló necessita d’un bon Pla de Comunicació i  la Federació UAI Activa’t + amb wefill¡t volem aconseguir  fons per tal de financiar-lo ja ho diu etimològicament la paraula  Fundraising o captació de fons, terme que prové de l’anglés “fund” que vols dir fons i to raise que significa aconseguir o captar. Amb aquesta intenció d’ha elaborat un Pla Estratègic que passa per l’Administració local, Comarcal i Autonòmica, com aportacions de particulars, associacions o col.lectius i negocis o empreses relacionades amb el projecte o que vullgen donar-li suport. La Declaració d’Interés Turístic Autonòmic de Viu la Festa Oliva és Triatló té molt bona acceptació i acompleix uns dels principals fins de la Federació projectes d’interés i bé generals.   Oliva és Triatló fundraising