PROJECTE VIU LA FESTA OLIVA ES TRIATLO

A Oliva, comarca de la Safor, una de les Associacions membres, el Club Triatló Oliva i la seua Associació Cultural “Viu la Festa Oliva és Triatló” amb la gestió i el conveni d’ajuda de la Federació Unió d’Activitats Integrades Activa’t + encapçala un dels programes d’inserció laboral. En aquest cas, amb l’organització d’esdeveniments turístico-esportius.

Captura de pantalla 2016-07-13 12.54.24

El Club Triatló Oliva ja disposa d’un Tècnic Qualificat en Activitats Físiques per tal de coordinar i dirigir l’organització de les activitats del Club. Aquest projecte d’inserció laboral amb l’assessorament de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i la nova legislació a aplicar als Clubs i Associacions, ha esdevingut en generació d’ocupació. El Coordinador Tècnic amb l’organització d’activitats de promoció de l’esport del Triatló treballa en:

-millorar la gestió del Club promocinar la pràctica local d’aquest esport a nivells alts, millorant els serveis a l’associat.

-Coordinar la gestió tècnica del Capità, i de la Degana així com qualsevol activitat esportiva mitjançant el conveni signat amb la Federació UAI Activa’t +

music poster

music poster

-la creació d’una Escoleta de Triatló del Club, amb un programa de práctiques formatives que va redactar el Projecte i que és una tentativa més de creació de nova ocupació, coordinació, entrenadors i monitors, que formaran l’estructura professional de l’Escola Municipal de Triatló curs 2016-2017.

-treballar per el Projecte Cultural Viu la Festa Oliva és Triatló amb un objectiu de promoció d’Oliva a nivell nacional e internacional, es treballa per tal d’aconseguir la Declaració d’Interés Turístic Autonòmic de la Degana un esdeveniment esportiu únic, el més antic de la Comunitat que acompleix la XXVIII edició al  2016  amb espectacles , innovacions, cultura i defensa mediambiental . Desarrollar un Pla de Comunicació ” Viu la Festa “Oliva és Triatló”  enguany Seu del Campionat Autonòmic, utilitzar tots els mitjans de comunicació , premsa escrita, mitjans audiovisuals, xarxes, la Casa de la Festa i augmentar els convenis associatius.

6 compri

-dinamitzar l’economia de la zona, allotjaments, hosteleria, proveedors de productes, treball personal i professional, promoció de col.lectius.

-potenciar el treball social del  voluntariat, formació, assegurances, mesures de seguretat per tal de funcionar com l’Associació de Voluntariat Activa’t + que proporcionarà serveis a més col.lectius.

activat 5

Podeu consultar oliva és triatló projecte Club

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>