PROJECTE VIU LA FESTA OLIVA ES TRIATLO

A Oliva, comarca de la Safor, una de les Associacions membres, el Club Triatló Oliva ,  que consta de l’Escola Municipal Tritarongina, l’Associació Voluntariat Activa’t+ i la seua Associació Cultural «Viu la Festa Oliva és Triatló”. Representa el primer exemple  de conveni d’ajuda de la Federació Unió d’Activitats Integrades Activa’t + encapçala un dels programes d’inserció laboral. En aquest cas, amb l’organització d’esdeveniments turístico-esportius.

Captura de pantalla 2016-07-13 12.54.24

El Club Triatló Oliva ja disposa d’un Tècnic Qualificat en Activitats Físiques per tal de coordinar i dirigir l’organització de les activitats del Club. Aquest projecte d’inserció laboral amb l’assessorament de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i la nova legislació a aplicar als Clubs i Associacions, ha esdevingut en generació d’ocupació. El Coordinador Tècnic amb l’organització d’activitats de promoció de l’esport del Triatló treballa en:

-millorar la gestió del Club promocinar la pràctica local d’aquest esport a nivells alts, millorant els serveis a l’associat.

-Coordinar la gestió tècnica del Capità, i de la Degana així com qualsevol activitat esportiva mitjançant el conveni signat amb la Federació UAI Activa’t +, Ajuntaments promotors i col.lectius.

 

music poster

music poster

-la Coordinació  de l’Escola Municipal de Triatló, coneguda popularment com «Tritarongina», amb un programa de práctiques formatives gràcies al qual es va redactar el Projecte i Memòria Tècnica en 2015-16 i començarem l’activitat el 2016-2017 amb les primeres Edicions de Campus Esportius d’Estiu, Oliva, La Font d’En Carròs i Pego.

Una opció  més de creació de nova ocupació, entrenadors i monitors, que formaran l’estructura professional quadre tècnic de l’Escola Municipal de Triatló i de les activitats com Campus, i Proves Escolars d’àmbit local.

Presentació als Col.legis i Centres Educatius Secundària, Mòduls Professionals específics Mitjà i Superior en Activitats Físiques i Animació Esportiva.

CARTELL ESCOLA TRITARONGINA + CAIXA POPULAR (2)

-treballar per el Projecte Cultural Viu la Festa Oliva és Triatló amb un objectiu de promoció d’Oliva a nivell nacional e internacional, es treballa per tal d’aconseguir la Declaració d’Interés Turístic Autonòmic de la Degana un esdeveniment esportiu únic, el més antic de la Comunitat que acompleix la XXX edició al  2018  amb espectacles , innovacions, cultura i defensa mediambiental .

Desenrotllar un Pla de Comunicació ” Viu la Festa “Oliva és Triatló”   utilitzar tots els mitjans de comunicació , premsa escrita, mitjans audiovisuals, xarxes, la Casa de la Festa i augmentar els convenis associatius com el conveni amb AECC València fruït de la col.laboració durant més de cinc anys.

 

-dinamitzar l’economia de la zona, allotjaments, hosteleria, proveedors de productes, treball personal i professional, promoció de col.lectius.

30 ANIVERSARI (2)

-potenciar el treball social del  voluntariat, formació, assegurances, mesures de seguretat per tal de funcionar com l’Associació de Voluntariat Activa’t + que proporcionarà serveis a més col.lectius i ajudar a la formació de l’Associació de Voluntariat Protecció Civil Oliva, que amb altres associacions i agrupacions de poblacions veïnes vertebren serveis directes a esdeveniments, actes i activitats de caire social i participatiu.

activat 5

Podeu consultar oliva és triatló projecte Club

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>