RUTES EDUCATIVES ECO-CULTURALS

Un dels projectes més enriquidors i de proximitat són les Rutes Educatives, en totes les seues vessants mediambientals, culturals , patrimonials, esportives….. Valor afegit encarat a la Docència transversal, perfectament adaptada als continguts i matèries de Primària, ESO i Batxiller…. Els nostres tècnics encetaran la seua presentació a Col.legis, Centres Educatius , i les seues Ampes, així com col.lectius i Clubs Esportius  per tal d’anar realitzant les rutes.

Vos presentem part en document PDF d’ una de les primeres Rutes Eco- Culturals, desentrollada al voltant de les Pràctiques concertades per la Federació UAI Activa’t + i els estudis de Tècnic Superior en Activitats Físiques i Animació Esportiva impartits en el Centre: I.E.S Gregori Maians  «El Rabat»

Treballant actualment en rutes ciclistes segures l’ESCOLA MUNICIPAL DE TRIATLO, aquesta temporada ha fet els test de camp necessaris per tal de disposar de tres rutes ciclistes:

1.-Vall de les Fonts – Burguera 

2.-Vall de les Fonts- Circuit Còrrer Triatló Oliva – Riuet dels Gorgs

3.-Casa de la Festa- Carril Bici

Marjal Pego- Oliva Jornades entrenes, «Plogging»

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>