SALUTACIO

logo UAI_v05_Transp_Blanc

logo UAI_v05_Transp_Blanc

Benvinguts a la web de la Federació d’Associacions, Plataforma de Col.lectius Unió d’Activitats Integrades Activa’t + que encara que de recent creació juliol de 2012,  ha tingut un llarg recorregut des de 1.995, pels col.lectius que en són fundadors.

Aquesta Federació naix amb l’espirit que el món associatiu ha fet perdurar , any rere any, i que són garants de recuperació de valors socials essencials. D’aquesta amalgama de situacions diverses i de diferents associacions on pertanyen molts professionals, naix de manera integrada, un projecte d’àmbit , social, cultural, esportiu, econòmic, turístic i mediambiental. Tots dins d’un marc ,de la nostra cultura. L’experiència, la formació, i sobre tot les ganes de treballar són la seua futura projecció.

Un projecte, que definim com un grup d’Unió d’Activitats Integrades Activa’t + conegut com “UAI” fonèticament equivalent en el seu ús diari a sorpresa, admiració o que resulta bonic com l’expressió que GUAI!!!  

 Una organització territorial, que uneix elements associatius en primera instància pero que alhora destapa elements productius, turisme actiu i activitats turístico-esportives, conservació del paisatge i l’entorn, accions mediambientals, tradició i patrimoni, promoció social, participativa i solidària, una agricultura sostenible, ecològica i orgánica, una cultura d’ apropament i de coneixement,  la nostra identitat.

On , la  ciència i les noves tecnologies,  són l’enllaç de present i progrés i ferramentes d’ús habitual a incorporar als col.lectius que formen part. Noves tecnologies que en han permés recuperar, en poc de temps moltes coses passades anyorades i que són necessàries en l’actual situació socio econòmica. I que no eren visibles, pero amb Internet ho són. El descrèdit de moltíssimes institucions, i de la classe política de partits, que no la política en sí mateix. Necessita d’aquestes iniciatives per tal de començar noves tendències que facen desapareixer aquesta sensació col.lectiva de crisi de valors.

Aquesta web, instrument de comunicació, és un pas més amb la consecució de tots els plantejaments realitzats, i esperem que siga una ferramenta de tot el teixit associatiu, clubs i col.lectius de la Federació o que ens visiten,  que aproxime aquesta Federació, als veïns i als visitants. Es convertixca en una referència a visitar, que  siga un aparador,  per a  difondre  totes les iniciatives, projectes i activitats que desentrotllem en obert per a  tothom.

COMISSIÓ EXECUTIVA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>