SECRETARIA TECNICA

-SECRETARIA TECNICA DELS PROJECTES D’ESDEVENIMENTS I ACTIVITATS, WEBS I XARXES, TRAMITACIO SUBVENCIONS, AUTORITZACIONS, GESTIÓ ASSOCIATIVA, ASSESSORAMENT filosofia SLOW  high quality program philosophy

turisme actiu

COMISSIO TÈCNICA  formada per Tècnics en Activitats Físiques i Animació Esportiva, estudis universitaris superiors …

La secretaria técnica és comuna, mancomunada,per les associacions membres de la Federació , per tal d’optimitzar recursos, eïnes i assumptes que són comuns, amb l’objectiu de ser més eficients amb la unió d’esforços.

-Tramitació subvencions.

-Creació de projectes tutories

-Gestió associativa, la seu presència en webs i xarxes socials…

 En resum per tal de crear treball i ocupació , desenrotllar activitats i projectes de turisme actiu, esportiu, cultural i mediambiental que siguen d’interés general.

CAMPS DELS PROJECTES TÈCNICS UAI ACTIVA’T +

1.-SECRETARIA TÈCNICA: Assessorament, Gestió i Formació per Associacions. Noves Tecnologies webs i xarxes socials, plans de comunicació projectes. Convenis Associatius, creació Voluntariat Activa’t + conjuntament amb l’Associació de Voluntariats ja existents.

2.-TURISME ACTIU I CULTURAL:  Events. Organització d’esdeveniments esportius, culturals, mediambientals, aplecs, congressos,actes socials i culturals, espectacles, suport a noves edicions i treballs d’escriptors propers, investigadors….

3.-DOCÈNCIA I TRANSVERSALITAT PROPERA Rutes Turístico- educatives, projecte RABAT, LA MARJAL OLIVA PEGO, VIA VERDA L’ORXA,….

4.-DEFENSA, PROTECCIÓ Cultural Patrimonial, Mediambiental i Agrari, estudis, investigació, cooperativisme agrari… Projecte AGRICOTENDA

Activitats de Turisme Actiu que conten amb productes agraris, naix el projecte Agricotenda. Potenciació del consum i la distribució del producte local i proper.

Tots els camps encarats a el moviment Econòmic la dinamització d’ Activitats i  la creació de Projectes per la Integració laboral. Objectiu creació de treball i projectes per nous emprenedors. 

triathlongina slow
SLOW high quality program philosophy

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>