TERCER SECTOR

Organitzacions o Entitats no lucratives, que desenrotllen activitats i projectes en l’àmbit de l’economia social, la transparència, el rendiment de comptes, la captació de recursos, la potenciació de l’associacionisme, l’execució de projectes socials…..

L’acció voluntària, solidària, el fundraising…. són cada vegada més presents en la societat, per tal d’avançar i prosperar.

Som una entitat organitzada formalment, privada separada del sector públic, sense ànim de lucre, no hi ha repartiment de beneficis, i els recursos es destinen íntegrament als fins i principis definits als estatuts. Autonomia, i control independent de les activitats mitjançant els organs de govern constituïts, amb una participació voluntària per l’acompliment dels fins socials de l’organització.

Fomentar i possibilitar la creació de treball, mitjançant la necessitat própia de recursos professionals, i la promoció de projectes externs, per emprenedors.

www.uaiactivatmes.org

UAI Activat mes ret

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>