TURISME ACTIU PROJECTE EL BLAU DE LES VALLS

Turisme Actiu, defensa del patrimoni, guies de formació i conservació del nostre entorn natural, turisme cultural, formació transversal, apropar muntanya i costa, ciclisme , senderisme, trails (*), opcions per un projecte de dinamització d’interior únic.

(*) Botamarges, Arrapapedres per Club Muntanya Botamarges esdeveniments pioners i emblemàtics divulgadors de l’entorn , dinamitzadors del nostre interior més proper

CLUB MUNTANYA BOTAMARGES

L’any passat estiguerem a les primeres presentacions de Just Sellés «Diània Terra Nostra» aquest escriptor representa tot allò que UAI Activa’t + persegueix, és una sort disposar d’aquestos treballs que amb els de Joan Pellicer, Cebrián, Cabanilles, Soler i Carnicer…. sumen esforços per apropar-nos al nostre entorn a les nostres muntanyes , al Blau de les nostres Valls, Al-Azraq….. El Blau de les Valls…. La mar mediderrània, …. dos elements que l’Associació Cultural, Patrimonial i Agrícola , personatge i entorn ….. 

18156737_1292700070814185_2423417768318739907_o

activatmes

tritarongina trail sublimacion

Prova Samarreta Projecte Trail Iqlim al- Yabal per l’Associació al- Azraq «El Blau de les Valls»

podeu consultar turisme actiu al-Azraq «el Blau de les Valls»

Al-azRaq - UAI activa't més +

L’any 2014 tingué lloc la presentació de la novel.la a Oliva, una gran coincidència un acte vigoròs on tots units de nou aproparem la cultura als ciutadans, el patrimoni més proper, l’estima per la terra…..

Com diu la dedicació de Just » Al-Azraq era d’ací, i amava el seu país» Vicent Savall…..

«Res no hi ha com la terra d’un, que no debades galopa el cor quan sent» Just

Carell comprimit

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>